Followers

02 April 2010

sayang kamoooo...


Saya mula berblog pada pertengahan tahun 2009,
kiranya dah hampir masuk satu tahun...
Semalam, saya menerima follower yg ke 100,
seronok sangat2 sebabnya saya dah ramai kawan
kat sini..(alam maya)..

Walaupun semua kawan2 saya tahu, cerita yg saya
titipkan di dalam blog hanyalah sesuatu yang
biasa2 saja..tapi itulah realiti kehidupan saya..dan
rasanya bersesuaian dgn header saya
'my true life'..

Buat semua rakan follower saya, saya ingin mengambil
kesempatan yang berharga ini untuk mengucapkan
banyak2 terima kasih kerana sudi berkawan dengan
saya, begitupun juga pada follower saya yg terawal
semasa saya mula2 berblog dahulu...tanpa kalian siapalah
yg nak singgah blog saya ni kan..tak meriah lah ye..
ceehhh..jiwang beb!!
Sayang kamooooo...semua!!

8 comments:

nza said...

sayang demo gok.....gitulh has dunia tnpa sempadan, w.pn xpernah brsua ttp kemesraan ttp trjalin...

HASNAH said...

betul tu nza, thanks for being my pren...

maiyah said...

wah tahniah dah ke 100 follower, tima kasih gak

Nida said...

SAma2.. terima kasih juga buat akak kerana sudi jenguk Nida di Albany ni.. :)

HASNAH said...

to maiyah: nasib baik ada ko...tak lah sunyi sgt blog saya ni kan..tima kasih beb..

HASNAH said...

to nida: baik2 kt albany tu ya...ada gak kawan jauh yg boleh berkongsi pengalaman dan tempat yg saya tak dpt pegi tu...tima kasih gak...

Ummi Humaira said...

salam hasnah ..

lama ummi tak merayau k blog kwn2 ..
semoga ceria selalu . biar le ramai kwn kan n tak der musuh . he he he

HASNAH said...

To Ummi: betul tu...sayang kat kawan2 blogger..
walaupun tak pernah jumpa...

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers