Followers

01 March 2010

new zealand marrriiiii..........

Sempena menyambut besday pd 27 februari lalu, saya juga ingin mengucapkan "hepi besday" buat Nida..doa saya dikejauhan agar Nida sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, diberi kesihatan yg baik dan sentiasa berada dalam kerahmatan Allah jua...agar sentiasa hepi bersama family...

Bestnya rasa kali ni, org yg smbt birthday nak bg kita hadiah (tu pun kalau dpt...) cuba nasib la ni...jadi tanpa berlengah, saya pun nak la jugak join GA dari Nida ni plak..

Maka syarat2 yg patut dipatuhi...

1. Perlulah@wajib menjadi followers blog ini. (done)
2. Letakkan blog ini dalam blog list anda. (done)
3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA. (done)
4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini).(done)
5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.(done)
6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.

Mereka yang bertuah akan menerima ketiga-tiga souvenir di bawah:



3 comments:

nza said...

wow...best tu hadiah dr jauh...gud luck!!

maiyah said...

kita pun try gak le.. moga dpt yek

Nida said...

Salam..

Thanks join GA NIda yg tak seberapa ni... good luck :-)

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers