Followers

28 February 2010

break dance.....oppsss........break down!!!

Assalamualaikum semua...
rindu sangat2 kt kawan2 diblog...
juga kat teman2 kat facebook..
macam2 pikir...
mesti diorang tertanya2..nape tak online...
(ada ke orang kesah?)
tak ape lah, diorang tak kesah pun...
ada saya kesah???

Sebenarnya, balik skolah hari khamis tu,
talian tenet putus, dilanggar lori..
tension, macamana ni...
nak gi report, pejabat dah nak tutup
jumaat dan sabtu plak cuti,
so tunggu ajelah balik skolah nanti,
mungkin belah petang baru bleh
buat report sebab ada extra class
year six..apa2 pun..
semuanya dah hancur...
maksud saya, CW dan FV...
oh tidak!!!!!!!!!

Apa2 pun semuga teman2 semua
sihat dan jangan lupa..
senyum sokmo.....

3 comments:

maiyah said...

patut le sepi, nnti leh giv spice rack yek ngeee

Nida said...

Kami sihat... sokmo tersenyum... :D

HASNAH said...

To maiyah : ok, tp ari ni still tak baiki lg..ni yg tension, makanan kt cafe abis rentung, tanaman kt fv tak tau la dah kering gamaknya...

To Nida : Alhamdulillah...pandai tau..senyum sokmo!!

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers