Followers

21 February 2010

Giveaway from 'My Passion' - nannie

Ok sekarang ni adalah syarat-syarat penyertaan untuk giveaway ini , mudah je :

- Give away ni bermula dari hari ini 19 Febuari - 24 Mac .

- Terbuka untuk semua follower blog saya yang berada di Malaysia saja , so jom la follow my blog.

dah lama follow..

- Kalau boleh buat la entry yang simple je tentang giveaway ni .

done.. ni tgh buat la ni..

- Link kan blog saya ni di blog list anda .

http://smockingwithnannie.blogspot.com

- Sila tinggalkan sebarang komen di ruang komen dalam entry giveaway ni .

done...

- Tinggalkan jejak/link blog anda di ruang komen entry ini , nanti senang saya nak contact anda .

done...

- Hanya 4 orang pemenang sahaja.

tambah ar lagi!! (dgn muka tak malu..)

- Saya akan buat cabutan untuk menentukan pemenangnya nanti.

4 comments:

maiyah said...

kak.. sy x pernah msuk giv away ni tp kali ni sy nak cuba akak nyer.. check it out

HASNAH said...

he..he..takutnya..jadi ke idak ni nak buat GA tu...
tunggguuuuuu........

maiyah said...

tapi sy malu le plak sbb x pernah gi blog tu pun

zue said...

ni bab contest2 ni mmg sah x pernah masuk. gek gok lah.

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers