Followers

20 January 2010

n e r v o u s!!!

Apa kena mengena pic ini ngan tajuk n3 kt atas tu...
oooo kalau nak tau..ini la muka org yg 'nervous' itu!!!


Assalamualaikum semua...
Buat kawan2 blogger yg disayangi
serta silent reader semua (ada ke?)
saya sentiasa doakan agar kalian
dilimpahi kesejahteraan yg abadi
di samping rutin kehidupan sehari2...

Hari ni rasa sedikit terluang unk
update blog yg kian makin suram
dek kesibukan yg kadang2 dibuat2..(biar betul!!!)
Semalam, saya telah menyelesaikan satu misi
yg begitu penting...(penting ker?)
Selalu saja, setiap awal tahun saya akan
merasa 'nervous' yg amat sgt dek kerana
terpaksa mempengerusikan meeting penting ...
(ingatkan apa la kan!!!)

Memang la perasaan tu sentiasa ada...
walaupun akan melakukan benda yg sama
pada setiap awal tahun...tambah2 lagi
pd tahun ni plak, terpaksa berdepan dgn
guru besar baru serta penolong kanan pentadbiran
yang baru...banyak jugak perubahan yg dilakukan
dlm perancangan tahun ini...maklumlah kepala gerabak
baru..hala tuju pun mungkin baru dan kita sebagai
gerabak yg di bawahnya..kena mengikut...
kalau tidak..jatuh rel la jawabnya kan!!!
Ehh...ehhh...melalut smp ke situ plak!!

Sebenarnya, sbg org yang kurang berpengalaman (baik ngaku!!)
saya sentiasa rasa selalu kekurangan dan saya sedayanya
berusaha unk cuba mempertingkatkan usaha saya
unk mengatasi kekurangan itu...
Selalu jugak saya tekankan saya bukan org yg mudah
menyerah pd keadaan..dan akan berbuat sedaya mungkin
unk mencapainya...dan yg pasti HASNAH!!!..jgn kau
mengeluh dan jgn jugak berputus asa...kerana itu akan
membuahkan hasil yg lumayan nanti Insyaalah...

Syukur, Alhamdulillah...semuanya semalam berjalan ngan lancar...
semoga cikgu2 yg diberi tanggungjawab, dpt menjalankan aktiviti
dgn baik dan terancang!! kerana apa yg pasti KERJASAMA!!
adalah penting dlm membina sebuah organisasi yg berjaya...

6 comments:

Nida said...

Ingatkan nervous apa tadi..hehe..

Anyway selamat belayar dengan nakhoda yang baru

nza said...

"Apa yg penting kerjasama".
Gitulh setiap bos br akn bw benda baru....so yg baik ikut jelh.

maiyah said...

nervous kjp je tu

HASNAH said...

To Nida : Tu la pasal..nampak bukan main jek..nak handle meeting pun ter'nervous' lagi!!
bikin malu eh!!

To Nza : Ikut arus aje la...ke barat, ke timur, ke utara, ke selatan..mana yg patut!!

To Maiyah : Memang pun!!

a kl citizen said...

assalammualaikum hasnah

kalau dah jadi pengerusi , maksudnya dah makin senior dan dah banyak pengalaman

mummyseri said...

Salam kak..
alhamdulillah akak da berjaya mision akak ni..kite ingatkan neves ape ..
smoga tugas akak di sekolah berjalan lancar yek..

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers