Followers

04 November 2009

Salam Perpisahan....

Hari ini kt skolah, kami diberi tugasan baru sempena persaraan GB pd 10 & 11hb nanti...kena nyanyi lagu salam perpisahan buat GB kami yg dihormati dan disayangi...Terharu btol...tgk senikata pun sedih..apalagi nak nyanyi nanti...mesti leleh punya...hu...hu...

Tapi ini adalah satu gimik yg tidak ada dalam acara...kiranya cam kejutan buat GB...tanda kasih sayang kami pd beliau...(rasanya cam GB tak baca kot blog saya ni...melainkan PK 1 jek...sori la cikgu...dah post awal2 planning kita ni...saja jer nak kongsi ngan sahabat maya...he...he...)

O.k layan....

4 comments:

maiyah said...

slm perpisahan pd GB tu, sapa ganti tu

Nida said...

bestnya nk cuti sekolah dah.. rindunya nk mengajar...

Teringat masa Pengetua sekolah saya berpindah.. stiap kali ada perpindahan, saya le kena buat sajak utk mereka..hehe.

HASNAH said...

To Maiyah : Insyaallah...penggantinya lum tahu..maybe naik cuti kut...


To Nida : mmg best..tapi masih ada komitmen masa cuti...pentadbir kena g tgk2 skolah...kut2 ada surat berkaitan..tambah2 GB dah pencen...

MrsNor said...

betul kata Nida tu...kekadang teringin juga nak mengajar balik .... tapi tu ler ingatkan beban kerja, jadi malassss nak kerja dgn org ...

p/s ! selamat bercuti cikgu...cuti ni kalau terlanjur jalan ke KB, singgah ler umah buruk akak

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers