Followers

16 November 2009

oh, tidak!!!!!!!



Ni yg malas nak start main Farmville...kan dah kata...kalau start jek mesti tak leh berenti...Semalam start main nih...seronok gak mainnya...jadi farmer yg tak yah kotor2 tangan dan baju segala...just bajak, tanam, baja dan tuai...dpt duit ribu2 ...la...dua hari main dah level 8...sorang kawan komen..orang lain main gak..seminggu baru satu level..ni ko..baru 2 hari dah level 8...biar betul...tu la..saya..kalau dah start apapun selagi tak puas hati tak kan stop...just do it..my doter pun kalah...he...he...

Ni salah satu kerja menunggu musim cuti nanti...tak kan tak buat apa kan...mesti boring..jap lagi sik tunggu lappy la...abis kerja umah, ngadap lappy...buat kebun..tak abis duit nak g jalan merata..tapi tgk keadaan gak la...my hubby mana bleh dok kt umah manjang...mesti gak kluar gi mana2...tak kisah..sebab buat kebun bukannya selalu...tunggu 2 atau 3 hari baru leh tuai...ha..ha...

Kawan2 jgn gelak tau...nak jugak rasa main2 cam org2 muda..saja2..baik dari dok bersembang tak tentu arah...lebih baik ngadap lappy yg tak puas2 ngadap kita kan...baik ko lappy...love u so much....ko la teman time2 boring...tak yah nak g cari hiburan2 kt luar kan...kan...

Ok lah N3 merapu kali nih...kok nya rasa boring baca...i'm sori......

5 comments:

maiyah said...

bleh jadi neighbour sy.. kalo sy suka cafe world dan fishville, sng wat kumpul duit hehee.. nanti gi le tgk cafe dan ikan2 sy

HASNAH said...

nanti saya add ok maiyah...ajar skali tau...

nza said...

ha.ha.ha...ni yg sy malas nk mula cz kalu dh mula akn ketagih lak..keje msh byk woooo....nza tgk gak ank2 dok cyap buka cafe bagai ttp xnk cuba dulu nnti trleka lak....tunggu cuti......

HASNAH said...

To nza, ni bekal cuti nanti la ni...blajar lu slow2..he..he...

MJBannister said...

Salam kenal. Saya pun ada farm kat farmville, kalau sudi boleh jadi neighbour. Selain dpd tu blh juga berkebun kat Farm Town, (Lil) farm Life dan FairyLand. Seronok boleh duduk depan lappy berjam-jam. LOL.

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers