Followers

30 October 2009

Poning kepalo...

Boleh gak jadi technician lagu...sementara jadi hakim...

Barisan panel hakim yang arif lagi bijaksana...

Semalam kt skolah ada Kem Membaca 1 Malaysia..Wajib buat program..jadi..ngan tergesa2, tambahan cuti pun tak lama lagi dan minggu depan plak exam akhir tahun maka diadakanlah pertandingan sajak dan nyanyian bertemakan patriotik/nilai2 murni dan yg sewaktu dengannya...

Memandangkan saya bukan guru kelas, maka tugas utamanya adalah jadi hakim..Seronok tgk diorang ni..walaupun hanya 2 hari diberi masa..tak sia2..mmg sesapa pun minat kalau disuruh bersajak atau menyanyi...tak yah guru kelas nak susah2 mengajar..cuma bg arahan..mereka semua yg buat sendiri...bijak btol kan...

Balik dr skolah, terima khabar sorang kenalan meninggal secara mengejut...jadi selepas my doter pulang dari skolah kami terus ke Pasir Puteh, Kelantan menziarahi keluarga mangsa..singgah sebentar kt umah bapa saudara yg berdekatan....sebenarnya dari pagi kepala ni rasa pening tapi buat tak tahu jek..Nasib baik gak anaknya bapak saudara atau sepupu saya ni nurse kt hospital .
.jadi dapat ubat free...dah telan...baring kejap...rasa leh tahan..ok la...selepas makan malam, solat dan borak2 sekejap..Hampir lewat malam baru kami pulang semula ke rumah...

Rasa pening ni masih lagi terasa...tapi dah tahan berbanding ngan semalam...Mungkin kejap lagi baik la tuh...nasib baik gak ari ni ujung minggu...dpt rehat...

2 comments:

nza said...

kt sk pn sama..trima surat suruh wat program brsamaan tarikh final exam. nza lak penyelaras program...xke pening. Laporan lak suruh hantar Khamis ni...Aduzzzz pening gak pala nih...

HASNAH said...

Tu lapasal nza, smpi surat trus sruh wat prog.. main hentam jekla..nak buat guano...asal bereh...ahad ni dah final,kjp lagi majlis persaraan GB...byk kijo wey....

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers