Followers

05 October 2009

nak kena ni...

Geram...geram sungguh2 ngan benda yg satu nih, blum lagi lama dan tak sampai setahun..dah pandai wat hal..tension..time ni la..dia nak wat perangai pun..bukannya sy tak jaga..jaga bagai nak rak..tak pernah pun bebudak nak sentuh atau main benda yg satu nih..

Ada ke patut bila dia wat tak tau je ngan apa kita suruh..pas tu tunggu bukan main lama..baru keluar cam lipas kudung yg kena sembur ridsect tuh...benci sungguh...mungkin ni la salah satu sebab yg membuat hati aku berdetik nak tukar jek..tau la kamu..langit tu tinggi atau rendah..

Sayang..memang sayang..sapa tak sayang bila lama dok ngan kita dan baik serta banyak wat jasa kat kita..tapi jika onar yg dibuatnya tu..menyebabkan sy tak terlayan..nanti kau..memang nak kena..tapi sian la plak..nak buat camna yer?...

My hubby plak dah bg greenlight..suka ati ummi la...sronak gak..sekali pikir memang la..tapi bila dah pikir berkali sayang...tolong la weh..

Nak kena nih...memang nak kena tukar gak..nanti kau.. "SONY ERICSON 380i"...nyampah..


5 comments:

maiyah said...

salam.. nak kene tukar ler tu

imanshah said...

tuke ler, beli yang Up sket..hehe

HASNAH said...

to Maiyah : memang pun...

to Imanshah : tak de yg canggih pun..nak yg murah jek..second phone..first phone dah ada xperia...

nza said...

kekdg bnde2 camni le wat kita bengang....nk rosak bkn ada signal pepun n tetiba rosak....tension.

azlina said...

salam hasnah...
nak kena tukar le tu kalau dah ada budget tu apa salahnya...ina dulu pakai sony juga selalu ter call sendiri wkpn dh keypad lock hbs duit duk byr bill sbb guna line dah pas kat ank hndpon tu la ni pakai nokia semula...(dah lama thn lps)tapi kalau kita beli original set mmg berbaloi sampai sekarang ok lebh rm 100 @ 200 je tapi terjamin qualitynya..

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers