Followers

07 October 2009

Akhirnya...

Sebenarnya nak postkan N3 ni semalam..tapi memandangkan saya sgt letih kerana balik lewatr dr Kota Bharu..jadi hari ni barulah dpt post N3 nih...

Jom..kita pi Kota Bharu..

Semalam, pulang dr skolah my hubby ajak pi KB..cari tipon baru..biar betul..ingatkan dia saja main2 tp betul rupanya..kami bertolak dah lewat lebih kurang kul 3 ptg..sampai KB lbh kurang kul 5 ptg terus sembahyang asar kat Musallah dpn KBTC..dah selesai tu trus aje masuk Parkson kt depan Musallah tuh..cari2 tak de yg berkenanpun..bukannya apa tmpat baru..nak soping pun lum reti sgt..
Ni la bangunan megah kebanggaan rakyat Kelantan..KBTC..

My doter, cam biasa smpt posing bagai kat depan Parkson..

so kita cabut ke KB Mall, tmpt kitaorang slalu soping, tak kira nak beli apapun...kita dah tahu tmpt yg patut dituju..kedai yg murah atau kedai barang yang kita cari...


Ni la tipon baru tu..murah jek...

Cari2 maka terbekenan ngan satu tipon nokia..7210 Supernova..bolehlah..lagipun tipon ni hanya nak mesej ngan call aje.. unk tugas2 sy dan ambik pic, saya dah ada Sony Xperia..



Sony ni banyak tolong kerja2 saya kt skolah..
ni phone yg ptg wat saya...

Habis beli tipon..soping sket2..dan bila kuar dr KB Mall..terkejut beruk..hah ko..dah malam rupanya...Berhenti smbyang maghrib kt kg Tiong, Wakaf Che Yeh....trus balik..sampai umah dah kul 11 mlm..lotih..smbyg isyak..apalagi... tido....

Dah nak balik ni..Smpt posing dpn KB mal..

5 comments:

a kl citizen said...

assalammualaikum

shopping sakan ya

maiyah said...

salam.. dah dpt pun telipon baru, kalo sy ada telipon pun tak brape guna

HASNAH said...

to kl citizen
Soping ala kadar jek..
kan br abis raya..

to Maiyah
tak leh tak de tipon..
buntu..
satu, wat mesej ngan calling..
satu lagi surf tenet dan simpan data
wat keje..

nza said...

rindunya kt KB...hu.hu.hu....
Amboi dh dpt ganti hp yg baru la...best gitu.

HASNAH said...

To nza..syukur nza..dpt hubby yg minat giler ngan benda2 teknologi nih..rosak trus tukar..he..he..

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers