Followers

28 September 2009

Openclass..

Saya dah mula bertugas bermula semalam..Hari ni kt skolah saya mengadakan majlis sambutan Hari Raya..Majlis ini adalah tajaan semua kelas dan guru dijemput hadir ke setiap kelas tersebut..mau tak termuntah..nak sumbat sumer makanan serta kuih-muih yang disediakan dlm setiap kelas tersebut..

Saya hanya makan apa yg berkenan shj..maklumlah diet katakan..ye ker diet??? walaupun diet, tau ajelah..bila tiba waktu pulang rasa cam tak larat nak bangun..he..he..pulang ngan prot yg memboyot..

Kat skolah kita ni, sambutan hari raya diadakan selama 2 hari, hari ni bebudak yg membawa kuih-muih dan esok plak, skolah menyediakan satay dan nasik dagang buat mereka..raya sakan nih..

Blum pernah buat sambutan hari raya selama dua hari, tp memandangkan pd bulan november nanti guru besar akan pencen, maka sambutan ini dibuat bg memenuhi permintaannya..tp best gak, sementara masih ada rasa nak raya dan blum bersedia nak wat kerja..

Tapi walaubagaimanapun, ari ni smpt buat claim insuran takaful bg pljr tahun 6 yg jatuh dan patah tangan..macam2..tp tu la pasal..duit tak bg dikutip, last2 skolah yg terpaksa bayar dan bila jadi camni ibubapa tahu sroh wat claim jek..tp sumernya dah beres dan cuma tggu cek sampai je la..

o.k la berbalik pd sambutan hari raya tu, kt sini ada beberapa pic yg dipostkan buat tatapan sumer...layannnnn...

Ni, laksa Penang..best gak la...

Sebahagian kuih-muih yg dibawa oleh pljr..sedap la gak..

Nasi minyak..cam umah org kawennn jek..

Ni ha..dah tak larat nak bangun..bersandar je..

Tepi sebelah kiri ni la guru besar kitaorang, nampak cam muda lagi,
bulan depan dah nak pencen..bye2 boss..

Baju Raya ari ke 7, lawa tak?..control ayu bagai..

2 comments:

nza said...

Meriah sungguh..camne nk diet kalu cam gini.. nza pn kekonon nk diet ttp xthn weh!!!!!

Chantik la baju has yg colour itam tu..mmg sweet sgt.

HASNAH said...

memang pun..wat bodo jek dok tahan nak makan..tp..tu la makan gak la..terliur gak..

cantik ker? makasih la...

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers