Followers

30 September 2009

Acara makan2..

Abis poser dan rayer..rutin sumer berjalan cam biasa..
banyak tol yg kena buat, dan cam biasa gak, kami sumer
makan kt kedai..he..he..

Semalam my doter teringin sgt nak makan kueteow tomyam,
so kitaorang lepak la kt kedai biasa yg kami kunjungi..
Dan jom kita lyn pic tgh tnggu order sampai..he..he..

Cam biasa la, my hubby ni kalau tggu order mesti baca buku..ahakss..
tak pernahnya nak boring..

My doter plak, kalau tak pose, mmg tak sah..wajib adooo...

3 comments:

nza said...

Ha, kat Johor ni raya blum abis lg Has. Penat sesgt rasanya. Nk xnk kena gak le lyan n join marhaban. Has byangkn 2dy jer kena g raye 14 buah umah..Adui, xthn perutku nihh....

Wah, Family kecil mmg brbaloi le mkn2 kt luar je ttp kalu cam nza ni tokey balak pn bolh bangkrup...hi.

eriey said...

selamat hari raya..bestnyer boley mkn2 kt kedai...

HASNAH said...

to nza: kalau saya tak larat nak g sumer umah tu...pilih ajelah yg patut...

to eriey: slamat ari raya eriey..kadang2 boring gak makan kt kedai..lastnya buat sayur tomyam dan goreng ayam jek...erm..sedap...

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers