Followers

07 June 2011

ni la upah kitaorang tuuuu!!

Assalam buat semua,
nak jugak tunjuk upah yg kitaorang dpt masa menemani en hubby keluar masuk cari kasutnya hari tu.. x adil la kan teman aje..so kitaorang grab la apa yg patut..ok la tu B..haha (gelak puashati!!)

Jom, tgk apa yg kita dpt...

~peneman yg paling setia kalau ajak shopping dan tukang bawak barang apa saja yg dibeli!! makasih dikk!!


~ni la tmpt yg paling budak ni suka..kedai aksesori...so sementara tggu apa yg dia nak kt dalam tu apakata kita rest & go..ahhhh..lega!! rm 1 je punnn..




~ ni plak en hubby yg kemain susah nak jumpa apa yg dia nak!! huhu...


~tgh serius memilih, smpt snap pic curi ye!!


~hhaaa..ambekkk, ni dia upah tuk kitaorang jam tgn puma my doter!! ngan handbag sembonia saya..hehe..

4 comments:

NzA said...

wah best tu...tlg temankan dpt upah lg....

HASNAH said...

nza..sronok jugek skali skalo..hehe..

maiyah said...

assalam..

mmg best.. mmg x sah le kalo gi situ x beli kan kan

Nida said...

salam kak Hasnah..

Cik hubby akak samalah dengan cik hubby Nida.. payah betul nak jumpa apa yg berkenan..

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers