Followers

07 June 2011

Jalan2 cari makan!!

Assalam buat semua...
Pertamanya syukur Alhamdulillah, sy dpt kembali berblog.. setelah berminggu x dpt unk log in!! Ingatkan semuanya dah terkubur begitu saja...tp setelah digodek2 oleh my doter, blogku kembali pulih..Alhamdulillah syukur sekali lg...

Kali ini sy ingin berkongsi cerita jalan2 cari makan sempena birthday hubby yg baru lalu.. kami bertiga ke KB (mana lg tmpt yg sesuai selain di sini...huhu..) kami sekali lg ke KB Mall, tujuan utamanya ialah nak beli kasut buat hubby sempena birthdaynya..kalau sy beli pun x kena dgn seleranya, maka jln terbaik ialah si empunya sendiri yg memilih..ye tak?? dalam banyak2 kedai yg terdapat di situ, semuanya x melekat kt hatinya, ada yg berkenan, saiz pulak yg tak ada..aisshhh...kan betul apa yg sy ckp..mmg susah time nak membeli kasut si org itu!! hehe...
Sudahnya, my hubby balik dgn tgn kosong...tapi jgn tak caya, alang2 dah keluar masuk kedai, apalagi kami tmpg sekaki...haha...jalan2 terbekenan ngan satu hbag tu, apalagi grab la satu..my doter lak tersangkut ngan jam tgn, jd rembat la satu...dan yg bestnya my hubby kata, org lain nyer birthday, org lain yg dpt adiahnya..haha..biasalah B!! cam x biasa...

Oh ya, memandangkan seharian berjalan cari kasut my hubby, kitaorg terus je menjamu selera kt situ jugak..ermmm cukuplah bt kami bertiga..yg pentingya kasih sayang kami buat hubby, we always love u..happy birthday B!!




6 comments:

hani@debumelukut said...

suka tgok kebahagiaan puan yg tergambar di foto2 ni..

Nida said...

salam Kak Hasnah..

Banyaknya ayam tu.... hehe

HASNAH said...

Hani, makasih..syukur kehadrat Illahi kerana mengurniakan keluarga yang bahagia..Alhamdulillah!! diharapkan hani pun sama ye..

HASNAH said...

Waalaikumsalam Nida, mmg bnyk tu.. sekor, tp kalau ayam blackpepper mesti abis nyer..haha!!

NzA said...

syukur blog dh pulih dr sakit...ttp skrg ni blog asyik wat hal lh....

byoknyo ayam tu...abis ke mkn..kalu xabis, bak sini ckit...

HASNAH said...

ye la, Alhamdullillah, sib baik ado anok hok pandai godek2..hehe...

abis dah nza, sekor sekelip mata jek!!

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers