Followers

18 April 2011

~kito bako je!!

~Alkisahnya nak dijadikan cerita...minggu lps anak buah terima bill unk byrn maxis bb sbnyk...rm200..uisshhh bnyknya...x kisahlah ye kalau kita benar2 langgan!! korang sumer nak tau?? sbnrnya kitaorg pun x tau apa yg terjadi..sbbnya anakbuah tu x prnh pon lggn maxis bb tuh!! sian, namanya dah dipergunakan oleh individu yg tak 'berhati perut" itu!!

Jadinya, dek kerna geram, anak buah pergi la balai buat report, selesai buat report terpaksa pula pergi maxis center unk uruskan pembatalan bil... (spt kata anak buah, ko ingt aku kaya sgt, nak kena tlg byrkan bil ko....x sesekali!!) dan yg sbnrnya ingin sgt2 nak tahu, sapa punyer keje...nanti ko...tggu la ye...senang2 nak gunakan ic orang buat langgan bb segala...geramkan!!

So, unk pergi ke maxis center di KB, maka sayalah supirnya...haha... jgn x tau!! jadinya saya bersama my doter ngan 2 org anak buah ke sana unk beressin (pelat indon) yg spptnya.. oleh kerana sy dah biasa jln2 kt KB tu, maka x jd masalahlah...tp frust jugaklah sbb pusat maxis KB x dpt nak kesan sapa pelakunya, dan kami terpaksa tggu report dr KL jugak..hampeh!! pulak tu kena tggu pulak dlm 2, 3 ari!!....



~ssgh pekena nasi kt CRS Kb Mall...

~smpt jugk posing doww!! hihi...

~kusyuk tgh berurusan di kaunter!! smpt jugak...

6 comments:

hani@debumelukut said...

kenapa ek? pelik gak..

HASNAH said...

tu la, kita pun heran!! mesti ada yg ambik kesempatan fotostat ic..tp biasanya mesti diaorg nak tgk ic betul kan!!

estee_8980 said...

pelikkan cammana leh lulus la loan tu...selalunya memacam procedure, confirmkan itu ini...takut2 org dlm la plak kan...berhati2

NzA said...

mmg menyakitkan hati melanggan bnde alah nie...ada je yg xkena..kalu trkena kt kita saja je lepas tngan, cuba kalu trtunggak ckit je..mulalah hantar bil mcm2...moga cpt settle.

HASNAH said...

betul la estee kan..kalau time kita yg nak mohon, bukan main susah, kalau yg x berkenaan buat, skjp je...heran betollll!!

HASNAH said...

nza, maxis Kb kata ari isnin setel...tp abuk pun tarak, sampai ari ni sonyappp je...nyampah!!

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers