Followers

01 April 2011

bila pompuan jalan2!!

Assalamualaikum semua!!
Semoga di hari Jumaat yg indah ini, kita semua mendapat rahmah & berkah daripada NYA selalu..
Semalam sy smpt bersantai2 soping ngan my doter!! rasanya dah lama x jln2 kt mall, tp sbnrnya tujuan utama sy adalah unk mencari kain tema unk majlis perkahwinan anak buah pd 1 mei nanti...dah cari kt gudang2 kain, tp tak de satu pun yg berkenan, so terpaksa la jugak sggh kt saleem aziz..belek2..last2 ambik jugaklah..maklumlah dah letih mencari.alang2 beli kain, terus sggh kt ariani, cari tudungnya sekali...jom layan!!

~smpt gak posing...walaponnn!!

~singgah pekena iceblog jap!! slrupppp...penyejuk tekak!!

~pic atas & bawah ni hasil hunting kitaorg!! jgn mare ye b...hihi (lawak sopan)

~sandal atas my doter punyer, yg bwh tu saya nyer!!

~ni ialah kain tema tuk kawen anak buah 1 mei nanti!!
beli sedondon ngan my doter,
yg biru bawah tu adiah saleem aziz dgn setiap pembelian melebihi rm250!!
:42:

4 comments:

Farrah Hasna said...

best dpt shopping kan..

HASNAH said...

ye la farrah..x sedar dompet kempisss!! hihi...

NzA said...

kalu org pompuan ronda2 jwbnya balik bkn dgn tngan kosong...hi....sakan shpping tu.

teratai said...

biasalah tu,sbb itu sihubby suka lepak je kat rumah drpd ikut mama n daughter go to shopping!tapi mamanya suka bawa hubby sbb hubby ialah 'bank bergerak'...he,he..

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers