Followers

04 February 2011

adussss...sakit pinggul!! huhu...


Salam sayang buat semua...makasih pd yg sudi meng'follow' laman blog saya yg x seberapa ini, juga buat semua teman yg masih sudi berkunjung ke sini...saya doakan agar kalian semua sentiasa berada dlm rahmat Allah swt dan diberi keberkatan dlm kehidupan ini...
Seperti yg kita maklum dalam seminggu dua ini terlalu bnyk dugaan yg menimpa kawan2 kita...banjir besar di johor buat kita betul2 tergamam..apatah lg ada di kalangan blogger yg terlibat sama..dan syukurlah ianya berlalu dan sahabat kita semua selamat walaupun ada sesetengah harta benda x dpt diselamatkan!!
Berita terkini pula berkenaan dgn penuntut dan rakyat malaysia yg berada di tanah arab sana..seperti berada di hujung tanduk..anak sepupu sy juga slh sorg yg terlibat...Ya Allah Selamatkanlah mereka semua..hanya pdMU kami memohon...juga buat keluarga rakan blogger yg terlibat hanya ucapan bersabar yg mampu saya katakan....sesungguhnya berat mata saya yg memandang, berat lagi bahu kalian yg memikul...dan diharapkan dgn semua doa2 dr rakan blogger semua dpt memberi erti buat mereka!! Aminnn...
Saya kira blm lg terlmbt unk sy ucapkan hepi chinese new year pada kwn2 yg menyambutnya dan tentunya di musim cuti ini tentunta ramai yg mengambil peluang unk mengadakan kenduri kendara...dan bg kita pula..sudah tentu cuba memenuhi undgn tersebut wlaupun jauh!!
Semalam kami ke Kerteh, Terengganu menghadiri satu majlis kenduri kawin..aduyai dah lah jauh, tp yg tensenya jln jem memanjang, sementelah bnyk konvoi2 motosikal besar, motosikal kapcai dan yg betul2 menggugat kesabaran, rombongan berbasikal yg memenuhi spng jalan ke kuala terengganu!!
Perjalanan yg sepatutnya 3 jam, menjadi bertambah berjam2..apa tak sakitnya..semua bdn rasa sakit, walaupun bukan kita yg memandu!!..bahkan org yg memandu, en hubby pun sakit2 juga...hihi...
Ok lah ye..nanti saya upload pic2 sepnjg perjlnan ke sana!!

4 comments:

NzA said...

sedih kae has bila trjadi bnde mcm nie..ttp xpolh, semua nie buat mato kito makin trbuko luas....Insyallah kito samo2 brdoa utk mrk..Thanks krn memahami...

jauhnyo g makae gulai tu...gitulh nza kalu kelik kg, mmg lalu jalae tu...bkn sakit pinggul lg ttp raso nk putuh weh....10 jam lbh br sapa...hu.hu.hu....

HASNAH said...

ye la nza, w'pun anak spupu, tp kami rpt cam anak sdiri..mmg sedih..cuma doa yg dpt kita pnjtkan buat mrka..

betul tu nza, kerteh hanya 3/4j aje,nza punya travel smpai 10j...ari ni pun masih sakit2 lg nza!! huhu...

nza, sy dah popup dah ni, hrp tak de masalah nak mengomen!! hihi..

Nida said...

Salam..

Ada juga membaca kisah banjir di tanah air... semoga keadaan cepat pulih.. ameeennn

HASNAH said...

nida, mmg kesian kpd mangsa banjir tahun ni, lebih2 lagi yg berada di johor!!..dugaan maha hebat..smp semua tggelam..

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers