Followers

07 January 2011

belanja!!

Assalamualaikum...
boleh dikatakan entry terlewat, tp tak pe la ye!! kira halal je la..
Hari sabtu lps, saya bawa anak2 sedara ke KB, jln2 dan makan2..
destinasi kali ni, kt mana lg kalau tak ke gedung pilihan keluargaku..
KB Mall..hahaha...
yg plg best, tak tau hari tu juga kempen tanpa plastik pembungkus!!
patut la pun, masa tgh makan pizza kt dpn mall tu, saya tgk semua org
bawa brg tanpa plastik..heran juga..tp tak kan la nak tanya..saya ni
kan pemalu orgnya...ahaks!!
lepas makan2, kami masuk ke mall, beli brg..muat troli..masa byr, adik
cashier ckp, sori kak!, hari ni kempen tanpa bag plastik, jd akak msk
brg dlm troli je la ye!! apaaa??? patut la pun semua org bawak troli..
hihi...lawak jugak la..
jom kita intai2 apa yg patut!!

nasib baik parking kete kt ground floor, x la susah2!!


yummmy!! pizza hut...mabeles..


ni my doter ngan spupu dia...


anak2 sedaraku ~si debab alif dan si handsome syahmi


ibu dan anak


adik bersama 2 org anaknya

6 comments:

nza said...

kalu parking kt atah bumbung tu jenuh jugok nok punggoh brg tu weh....

HASNAH said...

ye la nza, sib baek paking kt bwh!!huhu..dah serik nak soping ari sabtu!! tidakkkk..

Dilla Ady said...

ha ah kak..

ari tu sabtu dilla gi beli barang pun rupanye tgh kempen tanpa plastik...sb baik beli tiga barang jek..tu pun jenuh nk menyampaikan ke kete...

tapi bagus gak kan..kate nk kurangkan penggunaan plastik kan..tp sepatutnye die britau awal2 kan..leh kite bawak beg kain dari umah..tak pun wat cam omputeh tu pakai karung kertas jek..lagi praktikal..

Nida said...

seronoknya dapat makan pizza.. kat sini kena buat sebab kedai pizza takde yg halal :(

HASNAH said...

dilla, mmg elok kmpen tu, tp yg herannya leh plak jual bag plastik tu kalau nak..20 sen sbiji..hihi!!

HASNAH said...

nida, buat sdiri lg sedap tak!! hihhi..

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers