Followers

14 July 2010

mood raya dah datang!!!

Hari ni abis waktu sekolah, terus cabut ke Tanah Merah..
Sebab apa..nak buat apa..
haaa..sebenarnya terasa nak soping kain raya..
ari tu dah beli sepasang buat saya dan sepasang buat my doter..
Kali ni pulak teringin nak tambah selai dua lagi...
Tentukan tempat pilihan saya adalah di Saleem Aziz..
dan Ariani..kalau tidak ke sini, saya akan ke Salem Aziz
dan Ariani di Kota Bharu dan juga ke Kuala Terengganu..

Pilih punya pilih, dptlah pat lai kain pasang yg berkenan..
dan yg bestnya kalau korang nak tahu, dpt 2 adiah misteri..hehe!!
buka adiah tu..haha tiba2 nak tergelak sbb saya dpt 2 psg kain
percuma...sapa nak weh??

Dah abis, soping kat situ, masuk plak kt butik Ariani...
saya suka beli tudung kat sini, sebabnyacantik dan selesa
bila dipakai..my peberet nihhh!!!
jom layan kain pasang yg saya ambil tu!!!



Singgah kt Butik Ariani, satu ni je yg berkenan...
Seronok beli kt sini sbbnya saya ada 'gold card',
dan biasanya dapat beli dgn lebih murah berbanding
mereka yg tiada kad...
Semestinya pilihan adalah 'pink' sbbnya kain pasang saya
semua warna pink...



Ni pulak kain yg dibeli kt Saleem Aziz,
Yang atas sekali tu, adalah Batik Iman Kuala Terengganu...
Mesti ado...mmmg minat kt kain jenis ini..selesa sgt
bila dipakai!!

Yang lipatan ke empat tu pulak jenis English style...
sangat berkenan ngan bunga2 ros kecik dan nampak sweet sgt!!

Dan 2 psg lagi yg kat bawah tu, adalah adiah misteri dr saleem Aziz...
Dah dibei, ambik aje laa ye!!!


4 comments:

sonata anak kancil said...

cantiknya.... ! sure beraya sakan la noooo....
pilihan terbaik untuk diri sendiri...

nza said...

aduzzzzz...ore sibuk doh wat prsediaan rayo...nza masih dok sapa seru lagi weh....

Dilla Ady said...

beznye kak..cantik2 kain..puas hati kan kak shopping camni..

arfa akak tak gi ke? batik sane pun cantik2 kan..

ibu WaWa said...

bestnya...
dah buat persiapan raya hasnah. yang bestnya tudung ariani.

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers