Followers

27 January 2010

EGO s !!!

Assalamualaikum,
Salam sayang buat anda semua yg tak jemu2
blogwalking ke laman saya...saya ingin menitipkan
rasa hati yg berbunga2 dgn ucapan tima kasih
di atas kesudian itu!!!

Nak citer ttg semalam, kami ke bandar nak survey
moto buat doter..tgk2 dulu yg berkenan..maklum lah
my doter dah lulus ambik lesen...apalagi...dah mula
berangan2 nak moto sendiri!! lagipula kelas tambahan
unk SPM dah mula seawal minggu kedua persekolahan...
Ingatkan nak dok hostel, alih2 macam tak nak jek..so
my hubby pun, seronok sgt la..doter dia tak duk hostel..
boring katanya bila my doter tak de, tak leh nak bertekak!!!

Jadi, nak dijadikan cerita tu...pegi kedai moto,
terus terbekenan ngan moto yamaha EGO s tu
yg kiut miut tu...apalagi...terus bayar...tunggu geran
dan esoknya bawak balik...tgk!!! apa hasilnya....layan!!!!!


Tengok la tu, smpt jugak posing tgh abahnya dok mandikan moto!!!



3 comments:

maiyah said...

heheh.. jon merempit heee

nza said...

ooo..insyirah xjd dok hostel ye??? xpelh has, nnti sunyi lak umah tu...dia la sorg2nya ank has kn..

Wah, dh dpt moto br tu..sronok n moga syirah mkn brsemangat belajar...insyallah.

insan pendidik said...

salam,

emm dh beso anaknye...ank IP baru masuk tahun 3... nanti mudahle pergerakan tu.

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers