Followers

28 November 2009

rombongan lelaki...

Jangan tak tau..make up pengantin pun boleh tau...he..he..


ni la..hasil dari keras tanganku...untuk pengantin perempuan..


Ini yang dikatakan makan kenduri sambil beraya...posing la beb...


hari ni adalah hari kedua hari raya aidil adha dan masih ada yang melakukan ibadah qurban dan buat rumah terbuka, tapi hari ni, anak sepupu plak yg berkahwin..jadi kita makan kenduri sambil beraya...he..he...

tu lah salah satu sebabnya saya tak smpt untuk menziarahi blog sahabat semua dan post N3 terbaru kerana kesibukkan yg terlampau..chewahhh...mana taknya..cam biasa, saya la yg tukang buat hantaran... pandainya tak sgt..tapi boleh lah...

seawal pukul 2 ptg tadi kami menuju destinasi rumah pengantin perempuan di Kuala Besut... syukur Alhamdulillah kerana hari ini cuaca sungguh baik dan tidak hujan..kalau la masih hujan tak tahu la camana...tak sanggup la rasanya...tambahan lagi rumah pengantin perempuan tu..kawasan banjir..oh tidak!!..

3 comments:

maiyah said...

mesti tgn kreatif kan.. usik apa pun gerenti jadik

nza said...

kreatif sungguh la.....cantik sgt...nnti kalu ank nza kawin boleh le tmpah dgn Has...hi, brangan xsudah....

HASNAH said...

to Maiyah : syukur Alhamdulillah...anugerah dariNya...

To nza : Boleh!! apa salahnya...kreatif la sgt...

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers