Followers

22 November 2009

jom main bah !!!!

Tadi petang, smpt main air kat kawasan umah ngan my doter dan anak buah si kecik Alia...
Sebenarnya budak kecik ni nak main sesangat..sib baik gak, ada reason saya pun bleh main air..he..he..gian gak dah lama tak main banjir..selalunya tak rasa pun nak main air..tapi kali ni rasa nak main...tambahan jugak, bleh kongsi ngan teman2 blogger semua...

Jom layan.........
Depan skolah kt tempat saya..dekat ngan umah ni...
kt luar ni air tak dalam sgt...


Ni kt dalam sekolah..ha..tgk tu dah paras paha..smpt posing ngan my doter..
Tengok bebudak kt belakang..seronok bukan main lagi...


Dpn pintu masuk..paras lutut...


Ni plak kt dpn klinik kampong saya...


Sikecik anak buah ni, bukan takat main air...
siap ngan mandi sekali...
kalaulah saya kecik cam dia...ermmm.....


Jalan besar ke umah ni...jalannya aje ada air..
kt kawasan umah langsung tak de...
ditutup pd kenderaan ringan


Sampai nak malam, baru ingat nak balik...tak pe, dekat aje..

6 comments:

maiyah said...

amboi best nyer.. main air, baik2 tau.. ooo tu kira doter ada pantauan dr mamanya tuk main banjir

imanshah said...

Best2..tapi hati2 kan esok ada yang masuk paper..huhu

a kl citizen said...

assalammualaikum

tak bahaya ke main air ni?

HASNAH said...

To Maiyah : tak lepasnya bebudak tu kalau tak de kita..leh tgk diorang main..sambil2 kita pun leh main gak..he..he..

To Imanshah : tak yah risau la..dekat ngan umah..lagipula hubby pun ada...

To a kl citizen : bahaya apa? depan umah jek..dah tau longkang kt mana..he..he..

hani@debumelukut said...

akak pun suka main air bah ni, cuma kawasan akak tak banjir, so kena tgok orang lain jer lah.best nyer main banjir kan?

nza said...

waaaa......rindunya nk kelik kg ni has.Tensionnya dok cini time cuti...busan!!!!..

Bestnya main bah tu....masih ingat lg time dok blajar kt SIC dulu time bah cikgu bawa kita org g main air..gitu gak masa praktikum kt Jertih.....best gitu....

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers