Followers

29 July 2009

handbag ku itew....

Actually semasa skodeng blog Ena terjumpa tag nih...rase cam menarik jer...jd sy ambik ler...

1. Sila ambil gambar bag yg anda bawa ke tempat kerja.


Sebenar nyer bukan sy nak menunjuk2 tau...ampun...dah memang bag2 ini yg slalu saya bawak ke tempat kerja...setiap minggu ganti...jadi nak tak nak...sy ambik skali bag2 buruk sy itew....

Bag Giamax ni memang special pun cos hubby beli masa pegi KL...







Minggu ni adalah giliran bag ku yg ini...sempoi je...sattini punyer...

2. Kemudian sila ceritakan sedikit apa yg terkandung dlm bag kerja anda itu dan sila sertakan gambar sekali, kemudian terangkan secara detail isi2 bag anda tersebut.


Biasa nyer kt dlm bag saya tak ler banyak sgt barang pun...cumer yg penting2 jer...maklum ler...nanti nak tukar bag lain plak la kan...
Perkara yg pertama yg mesti ada dan jgn tak der ialah purse pink...tp kadang2 purse sy yg ni pun tukar gak...


kt dlm purse ni macam2 ada...cam astro tu...

Ni la...purse yg sy sering tukar2 tuh...yg besar sket tuh...hadiah dr BIL yg dibeli kt Australia...
Barang yg kedua plak ialah handphone buruk ku itew...dopod & Sony...maklum ler guna maxis dan celcom...nasib baik tak guna digi dan yg lain2 tuh...nanti sampai berat bag ngan gajet2 tuh....

Ketiga...kamera cinonit yg sy beli kt Langkawi tak lama dulu...nasib baik ler ada gajet ni...leh ambik pic kt mana2 sekalipun....
Pic ni ambik ngan notebook kesyangan ni ler...


3. Nyatakan sebab2 anda suka bag kerja anda itu.


Mesti ler ske...kalau tak tak beli la....lagipun bleh aje muat semua barang2 lain...

4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa yg istimewanya bag itu pd anda
.

Semua nyer istimewa...tambah2 jika bag itu ada yg bagi...he...he...

5. Sila tag 10 orang yg lain...

Yang ni yg malas sket nak buat...sian kt korang...jd pd sapa2 yg rajin cam sy atau Ena nih...bleh ler jwb tag ni...ok...

4 comments:

Ena Qaisya said...

mak aiii..leh bukak kedai jual handbag camni..punyela banyak.. mesti jenis bersakan ngan handbag ekekek anyway thanx sudi wat TAG aku ek..

fizan *sew addict!* said...

haha banyaknye beg cikgu ni...biasa la tu..cikgu mesti kena jaga penampilan diri..saya dl masa jadi murid, sukaaaa sangat tengok cikgu pompuan dari kasut sampai ke tudung.hehehe

HASNAH said...

Ena...smpt lg blogwalking...risau aku....
Fizan..tak der bnyk mana pun...

mummyseri said...

salam kak hasnah..
seri da add akak ye..
kak sama la plak sembonia itam tu..
hehehhe beg hantaran kawin seri tu...
..mmg syg sgt...:)

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers