Followers

13 January 2012

~Pasaraya PANTAI TIMOR at Jerteh~

Assalamualaikum
N3 semalam yang tertunda...
Semalam 12 Januari 2012, bersamaan hari khamis... adalah Majlis pembukaan Pasaraya Pantai Timor Cawangan Jerteh... waaa bestnya, bukan apa.. x payah lagi saya susah2 drive jauh2 semata2 nak shopping bagai kan..
Majlis pembukaannya pada 10 pagi tu dirasmikan oleh Prof. Datuk Dr. Abdullah Muhammad Zin yang merupakan ahli parlimen Besut, Terengganu dan pernah menjadi Menteri di Jabatan Perdana Menteri Malaysia.

Usai waktu persekolahan semalam, kami bertiga terus ke sana dan meninjau apa adanya... hurmmm, boleh tahan besar dan banyaknya barang2 dagangan... hihi. Kami bertiga sempat membeli belah dan dgn kata lain merembat barang yg berkenan di hati.. Selepas mendapat apa yg kami hajati, kami bersantai minum kat Secret Recipe di situ.. biasanya kalau nak makan kek SR ni kami kena la ke Kota Bharu, tapi skrg nampak gayanya tak payah lagi untuk saya ke sana, sebab kat tempat kami dah ada.. seronok sangat!! Jom layan apa yang sempat disnap...

Pandangan hadapan Pasaraya Pantai Timor Jerteh Trg

Hurmmm.. dah jumpa apa yang berkenan la tu...

My doter yang paling happy, sebab SR kegemarannya ada di depan mata!!

Foto gediks me & hubby.. hihi

11 comments:

atty's said...

tengok kek SR tu , tertiba je teringin

~K Ham~ said...

As salam...cikgu has sayangggg...rindu..

HASNAH said...

Atty, tunggu apa lagi.. moh la gi SR.. hihi

HASNAH said...

K Ham, semalam minum oreo milk shake kat SR, teringin pulak Oreo Cheese Cake yg Kak Ham buat tu... yummmy!!

hani@debumelukut said...

'pantai timur' ni byk sungguh cawangan nya kan..Bandar jerteh ni memang pesat membangun.

HASNAH said...

Hani, mmg bnyk perubahan dr mula saya kerja kt sini sampai skrg..

ummiross said...

Hasnah..cantiknya kain tu bila dah jadi baju, i like!!.
Ummi pun suka sedret recipe ni,tak boleh tengok kek kat situ, semua rasa nak ngap!

HASNAH said...

Ummi, cam jugak baju yg saya pakai tu... punya la x sabar, bg masa kt tailor suruh jahit baju batik borneo tu dlm masa 2 hari... hihi

NzA said...

wah pntai timor makin brkembang....skrg ni kt p.mas pn dh ada......cuma xdok SR....

V said...

Skybox F3 / F4 Full HD Sattelite Receiver ( cod jertih)
Skybox F3 / F4 merupakan alat penerima siaran satelit yang
telah
lama wujud di negara barat.Di Malaysia baru sahaja dalam 2 ke 3 tahun
Kegunaa Skybox F3/F4 untuk menonton Tv siaran berbayar dengan kadar Yang lebih rendah,
Skybox juga berfungsi sebagai alat Pemain Media dimana video . Audio yang telah anda
muat turun di internet boleh ditonton di TV anda Dan Boleh di jadikan MP3 Player, Dan Juga anda boleh merakam Pelbagai
rancangan Kegemaran anda tanpa sebarang bayaran tambahan hanya dengan menggunakan usb pen drive.
Skybox memerlukan:-
•Skybox F3 /F4 Full HD
•Langganan Cccam Server (C-Line)
•Sambungan Internet (Streamyx,Unifi,Maxis,Celcom/Broadband)
•Piring Penerimaan Satelit (Setelit Dish)** luar harga pekej
•Harga Skybox F4 + Cline Premium VIP + 6 bulan = RM 530 ** BUKAN HARGA MATI**
•Harga Skybox F4 + Cline Premium VIP + 1 Tahun = RM 600 ** BUKAN HARGA MATI**
•Harga Skybox F3 + Cline Premium VIP + 6 bulan = RM 470 ** BUKAN HARGA MATI**
•Harga Skybox F3 + Cline Premium VIP + 1 Tahun = RM 560 ** BUKAN HARGA MATI**
Cccam 4 SERVER ***
PEKEJ INCLUDED
1) 1 X SKYBOX F3 / F4 DERCORDER
2) 1 X HDMI CABLE
3) 1 X REMOTE CONTROL
4) 1 X FREE WIFI ADAPTE R/ ONLY WITH SKYBOX F3
5) 1 X FRE SIM KAD CELCOM DATA ONLY WITH SKYBOX F4 / (SIM KAD 1 MALAYSIA PILIHAN ** )
6) 2 x FREE AAA BETTERY
*** POS PERCUMA KE SEMUA LOKASI DALAM MALAYSIA
** BUKAN HARGA MATI,BOLEH TAWAR MENAWAR**SEKALI LAGI DI ULANG BUKAN HARGA MATI,BOLEH TAWAR MENAWAR SAMPAI ANDA PUAS HATI DAN KIRA JADI
More Info Call 0199768331
(kelibihan skybox f4 boleh mengunakan sim kad dan di cucuk terus ke belakang dercoder f4,f4 moden broadband terbina dalam box.
untuk lebih info lawati > http://skyboxmurah.blogspot.com/2012/12/skybox-f3-hd-pvr-1080pi-full-hd-digital.html

anjang said...

JUALAN CLEAR STOK!!!

PENGEDAR SAH HAI-O!!!!

HARGA TERMURAH!!!!

Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

PENGEDAH SAH HAI-O!!!!!

NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

Harga RM 500 shj

harga asal RM 2080

Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

*Barang baru dari stokis full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
*penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
*saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers