Followers

28 May 2010

akhirnya...

dslr...
digital camera

Alhamdulillah, baru tiba dr KB...
Petang tadi ke Kb mencari dslr
sprt yg dihajati..
ingatkan nak beli dslr tu sebabnya
dah geram sgt dgn kamera digital saya
yang rosak hari tu...lagipula bila
nak dibaiki, kosnya lebih kurang sama
dengan beli yg baru saja...

Tapi dah sebab rasa hati nak sgt ngan dslr..
maka beli jugaklah..tak pe..musim cuti kang
boleh part time jadi cameraman org kawen..hehe!!
Tapi bila pikir2..saya juga setuju ngan
kawan2 yg mengatakan dslr susah nak bawak
gi mana2..maklumlah berat, lagipula beg besarnya
yg mengandungi bermacam alatan...aisshhh susah beb!!
jadi supaya tidak menghampakan diriku...
saya pun beli jugaklah digital camera yg baru..
baru puas hatiku...hehehe..

Nanti saya publish photo dslr dan camera digital
saya tau..so..tunggu..sekarang ni dok tgh caj!!
esok baru boleh guna...

3 comments:

Fizan Wan Pani said...

finally...dslr byk kena belajar tu...huhu sy pun rs nak cari kelas basic dslr..yg ada ni pun try n eror ejas sendiri.. :)

HASNAH said...

dah tau sikit2..masuk kelas dslr selama 1/2 jam..basic dan sedikit nota dari yg arif..hehe
nanti cuba dulu..

nza said...

2 dia...skali rembat terus dua....betul kt fizan tu, kena blajar dulu baru dpt hasil memuaskan...
Menurut suami masa g australia hr tu mmg problem gak masa check in kt airport.....dslr tu besar so kena la slongkar satu prsatu2...dia ada gak bw 2 kamera digital....Fuh, ktnya bila nk g vietnam nie dh xnk bw lg dslr tu....hu.hu.hu..

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers