Followers

28 March 2010

Assalamualaikum buat semua…
Apa khabar ya?...
Semoga berkeadaan baik sentiasa…

Nak jugak story mengenai kisah semalam…
Semalam kami ke Kota Bharu lagi…
Jalan2 dan kebetulannya ada sedikit urusan di sana..
Kat Kelantan skrg ni dah ada ‘sure heboh’
Ramai gak artis2 yg dtg berkampong..
Smpt tgk artis dr jauh dpn hotel penginapan mereka..
Tapi..tak masuk dkt pun…
Ni pun dah hari last,
mlmnya pulak tu ada konsert
dgr kata..jamal, jay-jay, raihan & ramai lagi..
Tapi bukannya nak bagitau ttg itu..
Yang nak di’strory’kan sebenarnya
Ialah betapa seronoknya saya ke Kota Bharu kali ini..

Jangan tak caya kt Bandar KB betul2 lengang!!
Hai..nak parking, bukan main senang lagi..
Pegi kat mana2 pun, mesti dpt parking baikkkk punyerr!!
Jalan nak masuk ke bandar tu mmg jem gila2 la..
Tpi bila dah lps kawasan stadium..huh..lega sgt2
Kami ke cawangan ACER tuk update laptop Ferrari
Pastu naik makan2 kt espeurezo KBTC…
Jalan skjp kt situ dan hubby smpt beli sandal unknya..
Singgah pulak kt Nagoya..terpikat ngan 5, 6 pasang kain
Murah..boleh la nak buat basahan…

On the way umah mak kat PM singgah kat Ariani..
Kebetulannya ada tawaran beli satu dapat Satu
( tu pun tuk barang terpilih aje)..tak de plak yg berkenan..
Jadinya beli yang ada potongan 30% tu aje..
Dpt gak 3, 4 pasang..he..he…sori la B,
terlebih budget sudahhh!!!

Kat depan butik ariani tu plak ada salem aziz..
Pandai sgt nak singgah, berkenan la pulak
Ngan sepasang kain..sebenarnya banyak..
tapi beli aje spsg dlu
maklumlah..dah lebih budget…
Yg lain2 tu lain kali ajelah…
Lepas lepak umah mak..makan2 dan pot pet2
Kami bertolak balik dah tgh malam..
Maklumlah keesokkan sesi persekolahan..
Kami sampai umah lebih kurang kul 12 tgh malam..
Itu aje cerita semalam…
Layan aje pic2 sepanjang jalan kenangan ini…zasss…


hasil jalan2 semalam...

makan time!! omputih gitu..roti la beb!!

jangan tak caya,
atas jambatan sultan yahya petra..

lengang..tak pernah tgk situasi gini..
biasanya jem gila2 .
.

3 comments:

kakteh said...

Assalamualaikum.. Akak dok di TM. Mujur jugaklah anak2 tak berapa nak pegi nengok Jomheboh tu.. Hubby akak kata kalau nak pi,kena bertolak lepas Subuh,barulah tak jem. Anak2 sayangkan mata,so depa tokser pilah... dengaq kata,jem teruk bebenor ye... Kawan akak ramai jugaklah yang pegi,jem teruk,depa kata...

maiyah said...

meriah tu, mesti sronok

nza said...

wah, sronok la kalu jln lengang cam gitu..tiap kali blk cuti xpernah xjem...smpai malas nk kluar KB...
Ttp yg best tu bila dgn crite Jom Heboh kt KB the best la...depa solat brjemaah ramai2 kt dataran, lelaki pompuan diasingkan n jz penyanyi lelaki je dijemput....kembang kempis idung bila kwn2 dok puji hr nie ttp Klate jd perintis Jom heboh yg plg bersih diabad nie......

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers