Followers

16 September 2009

Raya..

Salam buat semua pengunjung blog saya...dah 3 hari tak smpt nak update blog..
bukannya disengajakan, tp tu la yg dinamakan 'masa'..yg sering mencemburui
kita..tp saya masih lg smpt unk berkunjung keblog2 teman yg lain unk kutip kad raya
dan tgk biskut raya serta baju2 raya uols...
Anyway pagi ni dikesempatan yg ada (masa 'free'..) sy ingin mengambil kesempatan
untuk publishkan N3 ini..bukannya apa..nak cerita sket ttg mood raya yg dah datang..
Apa taknya..dalam sehari dua ni, saya dok buat biskut raya..biskut pertama..mestilah
biskut arab, biskut tat dan almond london..dan bg kami kt sini..kuih siput tu mesti ado...
Tapi yg sy runsingnya, baju yg tgh dok jahit manik tu, lum jugak siap2..disamping
kesuntukkan masa..rasa malas dan mengantuk juga adalah faktor yg menyebabkan
saya tidak dapat menyiapkan baju tersebut...mungkin tahun ni sehelai jer baju yang
siap dijahit manik..3, 4 helai lagi..biar kosong cam tu la..tapi kalau rajin..mungkin
lepas raya ni projek jahitan manik akan bersambung...he..he..
Uols nak tgk ke..jahitan manik yg tak siap2 tu...jom layan...


Ni la baju raya yang dijahit manik tak siap2 tuh...

Ni plak baju anak buah..sib baik siap..skjp jek..umur br 1 tahun...

3 comments:

nza said...

wah, chantiknya manik kt baju tu has...meriah sungguh....nk gak blajar.
Dulu masa nza ngajar kt KB mmg ngeri tgk org2 sna dressing g skolah..glemer sungguh...ttp skrg kt cni dh ilang cz cikgunya pakai biasa2 je...kempunan daku...hu.

maiyah said...

salam.. cantikkan kalo letak manik.. selamat hari raya :D

HASNAH said...

bolehlah nza..tak susahpun..cuma kena rajin layan jek..

Memang cantik Maiyah, tp tgk masa gak..kadang2 malas jugak..

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers