Followers

08 June 2009

lagi-lagi kenduri...kenduri....

Dalam dua tiga hari ni...asyik-asyik keluar makan kenduri jer...sampaikan tak sempat nak masak kat umah...Semalam 7hb Jun...sy pegi menghantar anak sedara yang kawen ari tu ke umah pengantin lelaki...



Ari ni plak 8hb Jun Saya dan keluarga ke Kota Bharu...umah cousin...nikah anak nyer yg nombor dua...pompuan...






Tapi memandangkan kami terawal sampai...maka kami tak smpt jumpa ngan pengantin lelaki...tp mungkin lain kali...jika diberi kesempatan...Sebenar nyer bukan tak nak tunggu rombongan lelaki sampai...tapi kami nak gi shopping kat Rantau Panjang....alang-alang dah duk kat sini kan....

Best nyer masa pegi umah cousin tu dpt jumpa member-member lama yang dah lama tak jumpa...smpt ler jugak kami bergambar bersama...



Masa on the way pegi Rantau Panjang tu alamak hai...jalan nyer...mesti jem...Tp...biasa ler...musim cuti cenggini ramai tul pengunjung kat sana... Jalan plak jem memanjang...Rase nyer semua pengunjung yang ada kat situ adalah dari luar Kelantan..Saya ambil kesempatan beli buah-buahan...kat sana buah laici RM9 sekilo... mempelam plak RM10 tiga kilo...






My daughter plak beli beg...dua biji sekali...kata nyer comel...My hubby apa lagi beli jeans...kata nyer ok gak jeans kt situ...Sy apa lagi...shoping tudung la... kata penjual tu pesen baru...rasa nyer sy pun boleh buat nih...tapi begitu kesuntukan masa...insyaallah nanti sy cuba usaha kan untuk menyiapkan tudung sebegitu...

O.k lah esok nanti sy attach kan pic-pic yg lain...memandangkan ari dah lewat malam nih...maklum lah baru sampai dari Rantau Panjang dan badan plak rasa letih-letih...perkara yang terbaik rasa nyer adalah tido..... chow...

2 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Cuti2 nih... mmg tak menang tangan ngan kenduri kan?

HASNAH said...

aahh la mamaqaypo kan...sampai sakit2 perut dibuan nyer...

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers