Followers

27 June 2009

e-book...


Ari ni walau macam mana busy pun...sy nak jugak masukkan n3...sebenar nyer banyak sgt citer yang nak ditulis...sampai tak tau nak tulis yg mana satu...last nyer satu abuk pun sy tak masukkan dalam n3.

Ari ni 27.06 (sabtu) kat tmpt sy ada sesi persekolahan ganti untuk ari rayer poser nanti...tp pg tadi ada taklimat unk penggunaan modul UPSR di SMK Permaisuri Nur Zahirah...tgh taklimat GB call bagitau kalau taklimat abis awal...sy kena balik ke sekolah disebabkan ada beberapa perkara penting yg kena diselesaikan....biar betul boss....tak kan ler mcm tuh...tapi nak tak nak pun...lebih kurang kul 11.00pg sy bertolak pulang ke sekolah...oooo ruper nyer esok kena ganti GB ke mesy unk penyampaian e-book...unk murid tahun 5... ni yg sy malas...tp dpn GB...angguk jer la pandai...lagipun sy ni jenis tak reti nak bantah cakap boss...yer la tuh...

Program nyer pd 29.06 (isnin) nanti...di SK Apal...Saya mewakili GB ke majlis tersebut...Sebenar nyer GB tak dpt hadir kerana menghantar anak nyer ke IPTA...
Walau apa pun...tugas tetap tugas...

Sebenar nyer sy sendiri pun lum prnh tgk e-book tuh...tp setahu sy e-book tu mengandungi semua buku teks dan keperluan P&P bg pelajar untuk penggunaan ke arah e-elektronik...

Betapa beruntung nyer anak2 kita pd zaman ini...seribu beza berbanding ngan era kiter dulu2...mungkin e-book tu lebih krg cam dlm pic tu tak???? nanti ari senin ni...sy attach kan pic sbenor e-book tu...

Kul 12.45 tgh hari ada pulak taklimat untuk sukaneka sekolah pd 01 julai nanti...wah2 byk tul kerja2 yg duk menunggu...sy plak ditugaskan unk membeli hadiah...ke KB lg nampak nyer...tuh yg best walau penat dpt gak g jalan2 kt KB...

3 comments:

azlina said...

anak2 zaman sekarang ni mmg beruntunglah hasnah byk kemudahan pembelajaran di peruntukkan oleh kerajaan tgl nk dgn x je belajar ni tepuk dada tnya hati...syabas utk hasnah seorang guru yg berdedikasi dan penyayang...

HASNAH said...

trima kasih Ina..kekadang tu ada jugak kelemahan nyer...kita bg kemudahan unk belajar ttp depa plak guna kearah lain...

Khadijah Mohamed said...

nak panggil kak ka adik ni...virgo? sama kita ya..
kerja lama tu sama dengan kerja saya sekarang..
semoga berjaya selalu....

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers