Followers

31 May 2009

Berehhh......

Ari ni sempena cuti skolah...sblm ada klas tuisyen ari rabu ni...sy mengambil peluang untuk memberesi segala pembayaran bil2 yg dah sampai....elektrik, air, tipon & tenet...

Pg2 lg slps bereh kije umah...sy siap2 nak kluar bandar sbb nyer kena kuar sdiri...my hubby ada klas lg ari ni...cam tak cuti je...sy kuar ngan anak sy phatine..

Sampai bandar...gi TMPoint...sgala nyer lancar di sini...cepat & teratur...chewah siap iklan lg ni...kuar dr TM Point ternampak satu shop baju baru...ahai apa lg soping sakan la sy ngan anak...hitung2 nah...rm170 melayang...siap dpt kad VIP Eklusif lg...keahlian seumur hidup kata nyer...ada percent la bila lain kali dtg...

Sebenar nyer ari ni saje kuar tu sebab nyer nak cari hadiah wat hubby...sok 1hb 6 birthday dia...tp survey2...x tau ape nak beli...last2 terbeli barang sendiri... tak pe la sok sy cari lagi..kalau susah2 jugak kite bwk tuan punyer bdn...abis criter...

Ari slasa ni..kwn setugas naik umah baru...tu satu lagi masalah yg kena settle...nak kena beli hadiah ape ekkk?....bunga atau gambar dinding? konpius nih....

Anyway buat sume yang sudi melawat blog sy nih..tiada kt yang mampu digambarkan selain dari ucapan thank you...lawat le lagi.....

No comments:

Sudi-sudikanlah singgah di teratak ini...

Always remember Allah

my happy life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

da'only one...

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

hepi besday..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers